Een beetje een betere wereld

Cadeau, Nieuws

Max’s Mints zijn in het leven geroepen met een reden, of beter gezegd: met een missie. Namelijk om ‘de wereld een beetje beter achter te laten dan dat we hem gevonden hebben’. Maar wat houdt een betere wereld in? Iedereen heeft daar een andere mening in maar in deze blogpost vertellen wij jou over de onze!

In het geval van Max’s Mints betekent dit het volgende:

  • Max is gemaakt op basis van maïs suiker en dextrose die biologisch geteeld zijn, dus zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit is beter voor de bodemkwaliteit-, en ook voor de biodiversiteit van het land waarop Max geteeld wordt. Voor meer informatie over waarom Max’s Mints biologisch zijn, kijk dan eens naar onze blogpost ‘Waarom zijn Max’s Mints biologisch (en beter)?’
  • In Max vind je geen stabilisatoren, gelatine, of andere chemische toevoegingen om het product langer houdbaar of glanzender te maken.
  • Max wordt op smaak gebracht met natuurlijke en zoveel mogelijk biologische smaakextracten. Denk aan citroen extract, eucalyptus olie e.d..
  • De mintjes van Max worden ingepakt in een sociale werkplaats. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om zo door het waardevolle werk dat ze leveren én door de begeleiding in hun talentontwikkeling die afstand weer een stukje te verkleinen. Win-win, toch?

Pin It on Pinterest

Share This